Apartment in Portugal
 

Boekingsvoorwaarden

Boeking

Voor het maken van een boeking voor een appartement verzoeken wij u vriendelijk het reserveringsformulier/uw gegevens op de kalender in te vullen op de site. Indien het appartement beschikbaar is in de door u gewenste periode, zullen wij de accommodatie, twee dagen voor u in optie houden.


U ontvangt van ons een bevestigingsmail waarin de benodigde gegevens worden verstrekt om de boeking definitief te maken.In ons antwoord wordt tevens de totale boekingssom vermeld evenals het bedrag van de aanbetaling van 50%. Na ontvangst van uw aanbetaling is de boeking definitief.
Het restant van de boekingssom is verschuldigd 8 weken voor aanvang van het verblijf. Als een boeking wordt gedaan binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf, dient het volledige bedrag per direct te worden voldaan.

Waarborgsom

Een terugvorderbare waarborgsom is bestemd voor het dekken van breuk, beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. De borg voor het appartement bedraagt € 100,00. De borgsom dient bij de tweede deelbetaling betaald te worden en zal direct na vertrek direct per bankoverschrijving aan u worden terugbetaald.

Verbruikerskosten

Verbruikerskosten voor water en elektriciteit worden niet in rekening gebracht, maar verhuurder behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor excessief gebruik van water en elektriciteit, zoals het onnodig aan laten staan van de airconditioning tijdens uw afwezigheid.

Schoonmaakkosten

De kosten voor de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de huurprijs.

Huisdieren

Huisdieren zijn in overleg toegestaan in het appartement.

Roken
Roken is niet toegestaan in het appartement.

Accommodatie

De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die in het boekingsformulier zijn vermeld. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten gebruik te laten maken.

Annulering

Als u gedwongen bent uw vakantie te annuleren na het voldoen van uw aanbetaling, verzoeken wij u ons zo spoedig hiervan per e-mail op de hoogte te brengen. Indien de annulering meer dan 8 weken vóór de vertrekdatum plaats vindt, zal 50 % van de aanbetaling per bank geretourneerd worden.
Indien de annulering binnen 8 weken voor vertrek plaats vindt, zal geen restitutie plaatsvinden.
Wij raden u aan tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek
Vila Arade heeft geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Dit houdt in dat u, indien de accommodatie beschikbaar is, kunt arriveren en/of vertrekken op een willekeurige dag. De minimale verblijfsduur bedraagt 5 dagen.

Het appartement is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient uw accommodatie voor 10.00 uur conform de huisregels op te leveren.

U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst.

Acceptatie van de voorwaarden
Met het maken van een definitieve boeking accepteert u deze voorwaarden.